به طور کلی کربنات کلسیم‌ها به دو دسته کربنات کلسیم پودری و رسوبی تقسیم شده و با داشتن خواصی نظیر نقطه ذوب 899 درجه سانتی گراد و نیز جرم مولی 100.1gr در صنایع فراوانی کاربرد دارد، موسسه ما با فروش کربنات کلسیم در اصفهان و دیگر یشترین تخفیف را برای متخصصان و فعالان در حوزه های مختلف کاری لحاظ می نماید.

البته نکته مهم در ای زمینه، بروز اشتباه در کربنات کلسیم و بی کربنات کلسیم می باشد که هر یک برای کاربردی خاص مورد استفاده قرار می گیرد، در این متن به برخی از موارد مهم در زمینه آشنایی با این دو ماده معدنی اشاره می نماییم.

کاربردهای کربنات کلسیم

کاربردهای کربنات کلسیم

برای آشنایی با کاربرد های وسیع انواع کربنات کلسیم، به برخی از کاربرد های اصلی این ماده معدنی اشاره می نماییم:

  • تولید گچ
  • کاربرد در صنعت کفپوش
  • استفاده در صنایع چرم و پوست
  • ساخت لوله پلیکا و قطعات PVC
  • تولید چسب و رزین
  • ساخت کاشی، سرامیک و لعاب
  • استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی
  • تولید برخی دارو ها
  • تولید رنگ و کاغذ و موارد دیگر

قیمت کربنات کلسیم

قیمت کربنات کلسیم

همان طور که می دانیم، تقریباً 10 ٪ از سنگ های رسوبی در سطح زمین را این ماده معدنی تشکیل می دهد که در زمان قیمت گاری آن به موارد زیر توجه می گردد:

  1. درصد خلوص ماده
  2. اندازه
  3. رنگ
  4. بسته بندی
  5. حمل و نقل و غیره

برای اطلاع از قیمت کربنات کلسیم و دریافت مشاوره در زمینه کاربرد آن در همه مصارف و صنایع می توان با شرکت دومیشا تماس برقرار نمود.

بی کربنات کلسیم چیست

بی کربنات کلسیم چیست

ممکن است بی کربنات کلسیم در بعضی مواقع با بی کربنات سدیم اشتباه گرفته می شود، به طور کلی بی کربنات سدیم یک آنتی اسید می باشد که برای تسکین کوتاه مدت برخی از بیماری ها نظیر سوزش معده، سوء هاضمه و همچنین مشکلات مختلف معده و برخی بیماری های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
حال به برخی از مشخصات بی کربنات کلسیمی که در بازار به صورت خاص عرضه می گردد، اشاره می نماییم:

  1. دارای فرمول شیمیایی Ca(HCO3)2
  2. نام دیگر آن کربنات هیدروژن کلسیم
  3. متشکل از عناصر کلسیم، هیدروژن، اکسیژن و کربن
  4. تنها به صورت محلول آبی وجود دارد
  5. دارای جرم مولی  162.11 گرم بر مول و دیگر موارد

از انواع کربنات کلسیم موجود در بازار در صنایع نیز استفاده می گردد که آشنایی با موارد کاربرد ان می تواند دست کارفرمایان را در کاربرد این ماده معدنی باز گذارد.

کربنات کلسیم صنعتی

کربنات کلسیم صنعتی

در بین مواد معدنی پرکاربرد در زمینه کاربرد در انواع صنایع می توان به کربنات کلسیم اشاره نمود، که یکی از کاربرد های آن در صنعت ساخت و ساز می باشد که به عنوان مصالح ساختمانی و همچنین سنگ آهک برای ساخت جاده مورد استفاده قرار می گیرد، همچنین این ماده به عنوان اصلبی ترین ترکیب برای تولید سیمان کاربرد دارد.
در صورتی که سوزاندن کلسیم کربنات در کوره ها انجام گیرد، محصولی پر کاربرد به نام آهک بدست می‌آید، که از آن در صنعت کشاورزی برای اصلاح خاک و تنظیم PH آن به طور ویژه استفاده می‌شود. همچنین از دیگر کاربرد های این ماده معدنی می توان استفاده در صنایع کاشی و سرامیک و همچنین تولید لعاب اشاره نمود.
ایا با موارد استفاده از کربنات کلسیم خوراکی و نیز دز مصرف ان برای انسان آشنایی دارید؟

کربنات کلسیم خوراکی

کربنات کلسیم خوراکی

استفاده از کربنات کلسیم خوراکی دارای گستردگی فراوانی در جامعه می باشد و کودکان و بزرگسال ها می توانند با توجه به نیاز خود از این ماده معدنی به اندازه مناسب استفاده نمایند( البته استفاده از ان باید تحت نظر کارشناسان باشد)، از این ماده معدنی می توان در تولید و ساخت انواع مواد خوراکی زیر نیز استفاده نمود:

  1. تولید انواع آدامس
  2. تولید اسنک
  3. پخت نان و شیرینی
  4. ساخت نودل فوری
  5. تولید ماست و انواع محصولات لبنی
  6. پوشش دهی شکلات

البته به طور کلی از کربنات کلسیم می توان در تولید برخی از مواد غذایی به عنوان حجم دهنده نیز استفاده کرد. حال در جدول زیر می توان از دوزهای مصرف این ماده را به عنوان یک مکمل در کودکان و جوانان به صورت کامل مشاهده نمود:

ردیف سن میزان مصرف روزانه کربنات کلسیم
1 نوزادان 0-6 ماهه 200 میلی‌گرم در روز خوراکی
2 نوزادان 7 تا 12 ماهه 260 میلی‌گرم در روز خوراکی
3 کودکان 1 تا 3 سال 700 میلی‌گرم در روز خوراکی
4 کودکان 4 تا 8 سال 1000 میلی‌گرم در روز خوراکی
5 کودکان 9-18 سال 1300 میلی‌گرم در روز خوراکی

البته نکته مهم در این زمینه، استفاده این مواد معدنی تحت نظر کارشناسان با تجربه می باشد۷ در غیر این صورت می تواند اثرات نامطلوبی بر انسان بجای گذارد.