ارسال رایگان در تعیین قیمت بنتونیت گندله سازی در صنایع فولاد سازی و تولید نمودن گندله های فلزی بسیار تعیین کننده می باشد، بنتونیت از کانی های گروه اسمکتیت تولید شده و ترکیب شده از کانی های خاک رس می باشد، این ماده معدنی دارای  ساختمان لایه، لایه می باشد که توانایی جذب مقدار زیادی از آب را در میان لایه ساختاری خود دارد، هر چه میزان قدرت جذب آب و میزان چسبندگی زیاد آن بیشتر باشد، این خاک صنعتی و معدنی می تواند نقش پر رنگ تری در زمینه تولید انواع فولاد با کیفیت ایفا نماید.

مشخصات بنتونیت گندله سازی

مشخصات بنتونیت گندله سازی

در زمان استفاده از بنتونیت گندله سازی در صنعت تولید فولاد، توجه به مشخصات این ماده معدنی، بسیار مهم می باشد، به همین دلیل به بیان برخی از این موارد می پردازیم:

  • تشکیل شده از چند کانی های مختلف
  • دارا بودن درصد بالایی از ماده مونت موریلونیت
  • به وجود آمده از خاکستر های اتشفشانی در سال های گذشته
  • تشکیل شده در در آب های کم عمق
  • منطقه جغرافیایی معتدل بهترین مکان برای تشکیل شدن بنتونیت است
  • از نظر اسیدی و بازی، بنتونیت خنثی می باشد
  • عرضه شده به بازار در رنگ های سفید تا سبز، کرمی، صورتی و قهوه ای
  • خالص سازی و دانه بندی ان در کارخانجات مربوطه

فروش بنتونیت گندله سازی

فروش بنتونیت گندله سازی

موسسات برای اینکه بتوانند فروش بنتونیت گندله سازی را با قیمت مناسب انجام دهند این ماده را به صورت عمده و در تناژ بالا و مختلف بدون محدودیت عرضه می نمایند، شرکت  فولاد سازی و ذوب آهن و نیز صنایع دیگر از  بنتونیت گندله سازی در روند تولید خود به شکل گسترده استفاده می نمایند.
به همین دلیل می توان گفت در فرآیند ساخت انواه فولاد از حدود ۶ تا ۸ کیلوگرم بنتونیت سدیک( سدیم دار)  در هر یک تن کانه آهن خشکه استفاده می گردد، دلیل کاربرد بنتونیت سدیم دار حالت چسبنده بودن، استحکام و مقاومت کافی ان در حالت های  خشک و مرطوب آن می باشد.

دانه بندی بنتونیت گندله سازی

دانه بندی بنتونیت گندله سازی

در زمان تولید گندله خام تعیین دانه بندی بنتونیت مورد استفاده بسیار مهم می باشد، این امر به دلیل ترک برنداشتن گندله در زمان پروسه تولید و حفظ نمودن شکا ظاهری خود می باشد، به همین علت از بنتونیت پودری که حداقل ۸۰ ٪ آن مش     ۳۲۵ است استفاده می گردد.
بنتونیت مورد استفاده در این صنعت با اکسید آهن واکنش  نشان داده و شده ترکیبات سرباره ای تولید می کند، این ترکیب ذوب شده و به شکل لایه های نازک دور تا دور دانه ها را پوشانده و باعث افزایش استحکام مکانیکی گندله تولید شده می شود، میزان بنتونیت استفاده شده در گندله حدود ۰.۵ تا ۱ ٪ تعیین شده است.

تاثیر بنتونیت گندله سازی در فولاد سازی

تاثیر بنتونیت گندله سازی در فولاد سازی

یکی از مهم ترین خواص بنتونیت، خاصیت چسبانندگی آن می باشد که برای گلوله کردن سنگ آهن کنسانتره از آن استفاده می شود، برای این انر این ماده معدنی با گذر از مراحل زیر می تواند محصولی با کیفیت و استاندارد تولید نماید:

  • مخلوط کردن بنتونیت مرطوب با کنسانتره سنگ آهن
  • گذراندن از روی یک صفحه مدور گردان
  • بدست آمدن دانه های گرد و نخودی شکل در اثر نیروی گریز از مرکز
  • پخته و مقاوم شدن در کوره( با دمایی حدود ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ درجه سانتیگراد)
  • تعیین سختی ماده بدست امده در آزمایشگاه های کنترل کیفیت

برای آزمایش مقاومت این ماده  درحالت های تر و خشک آن را بر روی صفحه ایی گردان پرتاب می نمایند و با تعیین درصد خرد شدن آن می توان، میزان مقامت آن را تعیین نمود.
آیا با کاربرد بنتونیت در صنایع دیگر آشنایی دارید؟

کاربرد بنتونیت گندله سازی در صنایع

کاربرد بنتونیت گندله سازی در صنایع

در صنعت تولید انواع فولاد از سنگ آهن استفاده می گردد که برای تولید فولاد با کیفیت باید از بنتونیت در فرآیند ریخته گری و گندله سازی آن استفاده نمود، که این امر به دلیل داشتن خاصیت جذب کنندگی، و خواص دیگر نظیر چسبانندگی و جذب آب فراوان الین ماده معدنی می باشد، البته بنتونیت کاربرد های متفاوت دیگری نظیر موارد زیر نیز دارد:

  1. کاربرد در حفاری چاه های نفت و گاز و آب
  2. استفاده در لعاب سازی
  3. کاربرد در صنعت فولاد سازی و تولید انواع فلزاتچ
  4. تولید انواع کود های کشاورزی
  5. صنعت کاشی و سرامیک
  6. تولید بتن و استفاده در ساختمان سازی
  7. کاربرد در صنعت ریخته گری و متالورژی و قالب سازی
  8. تولید کود گوگرد و دیگر موارد