بنتونیت گندله سازی، کاربردهای بسیار زیادی در صنایع فولاد دارد و این امر به دلیل داشتن خاصیت چسبندگی این ماتده معدنی میس باشد، که با مخلوط شدن با سنگ آهن بعد از یک پروسه گریز از مرکز به صورت دانه های نخودی شکل درمی آید که به آن آیند که به آن گندله اطلاق می گردد، و برای خرید بنتونیت گندله سازی می توان از طریق موسسات مربوطه اقدام نمود.

این محصول با توجه به نظر و نیاز مشتری می تواند در بسته بندی های متنوع و شیک تهیه شده و هر یک از صنایع می توانند با توجه به نیاز خود جهت تهیه نمودن بنتونیت مورد نیاز اقدام نمایند.

نقش بنتونیت در گندله و کاربرد آن

نقش بنتونیت در گندله و کاربرد آن

به طور کلی در صنعت گندله سازی می توان گفت که سنگ آهن نمی تواند به خودی خود دارای ارزش افزوده بسیار بالایی باشد به همین دلیل کارشناسان در فرآیندی آن را با بنتونیت ترکیب نموده و به ماده ایی مناسب تبدیل مینمایند.
در این فرایند، این ماده به صورت گلوله هایی با اندازه های مشخص تبدیل شده و بعد از پخته شدن، سخت شده و در کوره بلند برای تولید آهن به روش های احایی مستقیم استفاده می گردد.
دانه های موجود در این ماده معدنی پس از پخت کامل، مقاوم شده تا در برابر ذوب از بین نروند، و بتوانند به خوبی نقش خود را ایفا نمایند.
البته بنتونیت دارای موادبی نظیربیدلیت، مونت موری نولیت، نونترونیت، ساپونیت، هکتوریت، ساکونیت، تالک، پیروفیلیت و همچنین آناپولژیت می باشد.
هر یک از این عناصر نقش عمده ایی در زمینه کاربرد این ماده معدنی در صنایع مختلف دارند.

معرفی بنتونیت گندله سازی

معرفی بنتونیت گندله سازی

بنتونیتن گندله سازی دارای، دانه بندی نسبتا ریز به همراه توزیع فوق العاده در میان ذره های سنگ آهن می تواند یکنواختی توزیع آب در گندله در بر داشته باشد.
گندله در کوره پخت تحت دمای حدود ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ درجه سانتی گراد توانسته با اکسید آهن واکنش نشان داده و ترکیبات سرباره ایی تولید می کند.
میزان استفاده از بنتونیت در تولید گندله 0.5 تا 1٪ می باشد که تاثیرات زیر را در تولید ایجاد می نماید:

  • ترک برنداشتن در پایان پروسه تولید
  • نگه داشتن شکل ظاهری خود
  • ایجاد و حفظ شکل نهایی کروی
  • ایجاد استحکام مکانیکی کافی در تولید
  • تسهیل در زمان حمل و نقل
  • افزایش استحکام مکانیکی گندله و دیگر موارد

نقش بنتونیت گندله سازی

نقش بنتونیت گندله سازی

همان طور که می دانیم، گندله سازی تنها یکی از روش های  تبدیل مواد پودری و ذرات سنگ آهن با مواد دیگر به توده های فشرده و متراکم شده است.
بنتونیت سدیم دار با داشتن قابلیت چسبندگی جهت گلوله و گندله نمودن كنسانتره سنگ آهن مورد بهره برداری قرار می گیرد.
ترکیب بنتونیت با خرده های سنگ اهن ترکیب شده و سبب می شود که مشخصات زیر پدید آید:

  • بالا رفتن سرعت خشک شدن اهن
  • تشکیل شدن دانه نخودی
  • ایجاد استحکام زیاد
  • ظرفیت تحمل گرمایی بالا

حال در مورد میزان و مصرف بنتونیت در فرایند گندله سازی مطالبی عرضه می گردد.

مصرف بنتونیت در گندله سازی

مصرف بنتونیت در گندله سازی

در دنیا از دو روش آلیس چالمرز و روش زنجیر متحرک برای تولید گندله استفاده می گردد که در هر یک از فرایند تولید در هر یک از مسیر ها منجر به تولید محصولی بل کیفیت می گردد.
ذرات اهن در ترکیب با بنتونیت یا گوگرد، با مرطوب کردن ترکیبو همچنین با نیروی گریز از مرکز و حرارت بالا به دانه های کروی شکل و محکم تبدیل می گردد.
مصرف بنتونیت در صنایع فولادسازی و ذوب کردن آهن دارای یک فرایند خاص می باشد که میزان ان ۶ تا ۸ کیلوگرم در هر تن کانه آهن خشکه می باشد.
آیا با طرز تهیه و خرید بنتونیت گندله سازی در بازار آشنا هستید؟

فروش بنتونیت گندله سازی

فروش بنتونیت گندله سازی

همانطور که می دانیم علت اینکه از بنتونیت سدیم دار در زمان گندله سازی استفاده می گردد، برتری مقاومت خشک آن و نیز درصد پایین نیاز جهت اتصال گندله می باشد.
علت استفاده از ترکیب بنتونیت و کانسنگ آهن بری موارد زیر می باشد:

  1. ایجاد نمودن مقاومت ریزشی مرطوب
  2. ایجاد نمودن مقاومت فشاری مرطوب
  3. ایجاد دگرشکلی شکل پذیر
  4. ایجاد مقاومت فشارشی خشک

بعد از اشنایی با اهمیت استفاده از بنتونیت در صنعت گندله سازی، این سوال پیش می آید که چطور و از طریق کدام شرکت می توان این محصول را تهیه نمود؟
شرکت دومیشا با داشتن سابقه طولانی و درخشان در زمینه فروش بنتونیت گندله سازی در کشور به صورت اینترنتی فعالیت دارد.